O nama

39.049.613 kreiranih CV-jeva
3.750.949 kreiranih propratnih pisama
Više od 25 000 prijava svakog dana
Podržano je 20 jezika
Naša misija
Pomažemo ljudima da dostignu vrhunac u karijeri i prošire svoje horizonte pomoću stručno izrađenih CV-jeva i propratnih pisama. ​

Pisanje CV-ja je umetnost i nauka

Pisanje CV-ja je u isto vreme umetnost i nauka koja bi trebalo da vas stavi u prvi plan na najbolji mogući način. U naše šablone i sugestije za pisanje unose se stručni saveti, ažurirana istraživanja tržišta rada i stvarne povratne informacije korisnika. Ako vam naš proizvod ne pomaže da ispričate najbolju priču o vašoj karijeri, onda nismo obavili svoj posao.
Naša najsavremenija tehnologija zasnovana na veštačkoj inteligenciji analizira vaše poreklo, veštine i ciljeve, na osnovu čega priprema unapred napisane rečenice koje zaista odražavaju vašu jedinstvenu ličnost i stručnost.
AI-powered
Vodimo računa o detaljima i unosimo emocije dok stvaramo proizvode. Članci na našem blogu odišu umetničkim nabojem i prikazuju jasne misli veštih pisaca.

Istorija rasta

2013

CVapp.rs ​​se fokusira na kreiranje CV-jeva. Naš tim je sačinjen od profesionalaca iz različitih oblasti — dizajna, razvoja, marketinga, analitike i mnogih drugih.

2016

Tim se širi i obuhvata zaposlene širom sveta. Radimo sa ljudima iz različitih zemalja i kultura.

2017

Otvoreni su lokalni sajtovi u Švedskoj, Norveškoj i Danskoj, čime se proširuje pristup izradi CV-jeva po principu „uradi sam“.

2018
  1. godine proglašen je za najbolji proizvod na švedskom sajtu Product Hunt. Ogroman porast resursa za učenje namenjenih korisnicima sa preko 250 vodiča za sastavljanje CV-jeva i propratnih pisama za svaku profesiju. Dodat je i pristup oglasima za posao.
2019

CVapp.rs se širi i dolazi u više od 5 zemalja, što ga čini prvim kreatorom CV-ja sa ovim nivoom međunarodnog prisustva. Našim uslugama je dodat kreator propratnih pisama, kao i funkcija linka za deljenje CV-ja.

2020

Dodavanje dodatnih 5 zemalja, funkcija izvoza u docx format, alat za unapred napisane fraze i prilagođeni alat za biranje boja čine CVapp.rs jednim od najsvestranijih kreatora CV-ja na svetu.

2021

Prešli smo 10 miliona registracija! Lider u industriji Talent Inc je preuzeo CVapp.rs, čime je započeto partnerstvo između kreatora CV-ja svetske klase i vodeće organizacije za razvoj karijere.

2022

Kreirano je 20 miliona CV-jeva! Sada postoji preko 50 video snimaka o karijeri, koji tražiocima posla omogućavaju pristup ključnim i korisnim stručnim savetima.

2023

CVapp.rs je postigao veliki uspeh sa 30 miliona napravljenih CV-jeva. Kreator CV-ja svetske klase sada je dostupan u 25 zemalja. Sveobuhvatna platforma za traženje posla i napredak u karijeri Career.io, sadrži u svom naprednom interfejsu alate veb-sajta CVapp.rs.

Tim

„Ja sam šef odeljenja za SEO u CVapp.rs. Mi kombinujemo strategiju i kreativnost kako bismo svima olakšali traženje posla. Budući da je naša misija da pomognemo onima koji traže posao da se istaknu, naš cilj je da povećamo digitalnu vidljivost na globalnom nivou kako bi svačiji karijerni put bio lakši.”

Adam Brown
Rukovodilac odeljenja za SEO

„Zdravo svima, ja sam rukovodilac odeljenja za razvoj proizvoda u CVapp.rs. Trenutno, najvažniji korak u procesu zapošljavanja je CV. Naše odeljenje za razvoj proizvoda svakodnevno radi na poboljšanju kreatora CV-ja da bi vam pomogao da kreirate najbolji mogući CV i propratno pismo. Naša misija je da našim korisnicima obezbedimo vrhunske alate za kreiranje CV-ja visokog kvaliteta u najkraćem roku.”

Anna Bychkova
Rukovodilac odeljenja za razvoj proizvoda

„ Vaš CV je najvažnija stvar u vašoj prijavi. Zahvaljujući njemu, možete se istaknuti u odnosu na druge!”

Lotte
Vođa tima za sadržaj

„Ja sam iskusni backend developer, vešt u korišćenju aplikacije Ruby on Rails. Radim kao viši softverski inženjer u odeljenju za marketing kompanije CVapp.rs. Podržavam širenje CVapp.rs na nova tržišta. Naš zadatak je da kreator CV-ja učinimo dostupnim na više jezika i većem broju ljudi širom sveta.”

Neetesh Gupta
Viši softverski inženjer

„Doprinosim sveobuhvatnoj misiji koju ima CVapp.rs – osnaživanju pojedinaca da efikasno predstave svoje jedinstvene priče i dobiju posao iz snova. Dizajn premošćuje jaz između inovacije i upotrebljivosti i oblikuje način na koji korisnici komuniciraju sa našom platformom.”

Oksana Vinogradova
Viši dizajner proizvoda

„Srećan sam što sam deo ovog neverovatnog tima! Želim da se o nama čuje širom sveta kako bi svi mogli da imaju koristi od naših usluga. Ovo je brz način da olakšate i ubrzate traženje posla - svi znamo da to ponekad može biti frustrirajuće.”

Nadia
Koordinator za digitalni PR

„Svakog dana sarađujem sa timom za sadržaj i SEO kako bismo dobili najbolji online sadržaj. Vodimo računa da planiranje bude usklađeno sa svim različitim ljudima širom sveta sa kojima sarađujemo. Zahvaljujći našem raznolikom timu, u mogućnosti smo da pružimo najbolje članke i primere koji mogu da pomognu ljudima na prvom koraku u njihovoj karijeri ili prvom koraku ka drugoj karijeri!”

Kim
Planer sadržaja

„Za nekoliko godina smo se proširili i imamo više timova za pisanje širom sveta koji pišu neverovatan sadržaj za nas. Dobro planiranje sadržaja je ključno u ovom slučaju. Sa našim timom za planiranje sadržaja vodimo računa da naši posetioci svakodnevno čitaju najzanimljiviji sadržaj zasnovan na najnovijim trendovima.“

Brigit
Rukovodilac za planiranje sadržaja

Kao menadžer proizvoda u CVapp.rs, blisko sarađujem sa marketinškim timom kako bismo napravili korisnu i veselu veb-stranicu posvećenu CV-jevima. Naš cilj je da omogućimo da alati za sastavljanje CV-jeva i najvažniji saveti stignu do onih koji traže posao, a koji žele da poboljšaju svoje CV-jeve i propratna pisma - i da im pomognemo da dobiju taj posao!

Sophie Tarif
Menadžer proizvoda

Mi smo u celom svetu

Naš proizvod je preveden na 20 jezika i dostupan je u polovini zemalja u svetu. Za svaki region kreiramo stručni sadržaj i obraćamo se lokalnoj publici.

Mi smo deo porodice Career.io.

Porodica Career.io okuplja najbolje stručnjake za tržište rada i mentore unutar jedinstvenog tehnološkog ekosistema. Podržani veštačkom inteligencijom i digitalnim alatima, pružamo usluge u oblasti traženja posla, razvoja karijere, mentorstva i još mnogo toga. Kombinovanje napredne tehnologije sa decenijama ljudskog iskustva omogućava nam da se suočimo s izazovima digitalnog doba na način koji se razlikuje od svih drugih na tržištu.

Zasluženo pozitivne ocene korisnika i poverenje profesionalaca

4.5 od 5
na osnovu 212 recenzija
Worth The Purchase
Easy to create resume with plenty of template options. The generator is very helpful as well.
John Cox • about 4 hours ago
I was surprised by how beautiful these…
I was surprised by how beautiful these templates are compared to the ones on word and other websites. I was a little surprised by the price aswell in a good way.
Eric Tie • about 4 hours ago
Thank you for helping my fear of…
Thank you for helping me face my fear of creating my own functional resume. Your service is excellent and I would recommend it to family and friends. The outcome is exceptional. Thank you!
Nina Linskiy • about 5 hours ago
Would've wished for more templates and…
Would've wished for more templates and more flexible ones. Wish I could align the order of every single thing.
Henny Archer • about 7 hours ago
I would have liked to add or change…
I would have liked to add or change some colours, give it just a little bit more customisation.
Guillermo Pivetta Porras • about 9 hours ago
Ovaj vebsajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva i obavljanje analitike i marketinga. Korišćenjem našeg vebsajta, saglasni ste sa svim kolačićima u skladu sa našim Politika količića i Politika privatnosti.
Prihvatite kolačiće