Šabloni CV-ja koji obezbeđuju posao

Svaki šablon je stručno dizajniran i strogo prati pravila pisanja CV-ja na koje poslodavci najviše obraćaju pažnju. Istaknite se među konkurencijom i brže se zaposlite pomoću šablona CV-ja koji su provereni u praksi.

Zasluženo pozitivne ocene korisnika i poverenje profesionalaca

4.5 od 5
na osnovu 212 recenzija
Worth The Purchase
Easy to create resume with plenty of template options. The generator is very helpful as well.
John Cox • about 4 hours ago
I was surprised by how beautiful these…
I was surprised by how beautiful these templates are compared to the ones on word and other websites. I was a little surprised by the price aswell in a good way.
Eric Tie • about 4 hours ago
Thank you for helping my fear of…
Thank you for helping me face my fear of creating my own functional resume. Your service is excellent and I would recommend it to family and friends. The outcome is exceptional. Thank you!
Nina Linskiy • about 5 hours ago
Would've wished for more templates and…
Would've wished for more templates and more flexible ones. Wish I could align the order of every single thing.
Henny Archer • about 7 hours ago
I would have liked to add or change…
I would have liked to add or change some colours, give it just a little bit more customisation.
Guillermo Pivetta Porras • about 9 hours ago

Besplatni šabloni CV-ja

Šta je bolje od sređenog šablona CV-ja koji vam je na dohvat ruke? Naravno, to je šablon koji možete da isprobate besplatno! Napravite savršen CV u samo nekoliko klikova i preuzmite .txt datoteku besplatno ili pogledajte naše PDF i Word verzije koje predstavljaju najbolji format ako želite sjajan CV bez puno uloženog vremena i truda.

Mi, koji radimo u kompaniji koja je vlasnik veb-sajta CVapp.rs, želimo da svima koji traže posao maksimalno olakšamo taj proces koji je ponekad veoma stresan. Zbog toga smo kreirali više od 200 besplatnih primera koji se mogu primeniti u svim našim šablonima. Prilagodite, uklonite ili premestite odeljke kako biste kreirali CV prema vašim željama. Naši šabloni pružaju osnovu za isticanje vaših veština i radnog iskustva na funkcionalan i atraktivan način.

Nov posao može biti iskustvo koje će vam promeniti život. CVapp.rs je tu da vam pomogne da napravite savršeni CV koji će vam otvoriti vrata u svet pun mogućnosti. Naši CV šabloni su dizajnirani po uputstvima i savetima stručnjaka za zapošljavanje tako da možete biti sigurni da ćete njihovom upotrebom napraviti CV koji će ostaviti sjajan prvi utisak. Naša posvećenost jednostavnosti korišćenja znači da je svaki šablon dizajniran da prati vaš tempo i da mu se prilagodi.

Naši šabloni su podeljeni u četiti kategorije, od kojih svaka ima svoje prednosti u zavisnosti od vaše branše i nivoa iskustva. Isprobajte bilo koji od šablona koji vam se najviše dopada i zatim ga prilagodite vašim konkretnim potrebama. Zaključili ste da to nije pravi šablon za vas? Jednstavno odaberite drugi i svi vaši podaci biće automatski učitani iz prethodnog u novi šablon. Isprobavanje različitih šablona ne nosi nikakav rizik po vaše unete podatke, tako da slobodno možete da se predomišljate i eksperimentišete koliko god želite.

Šta čini odličan šablon CV-ja

Najbolji CV šablon je uvek onaj koji vam najviše odgovara – bilo da to uključuje proširen odeljak sa opisom vaših veština, dovoljno prostora za nabrajanje prethodnih radnih mesta ili čak i odvažnu pozadinsku boju. Treba da vas jednako privuče prezentacija šablona kao i njegova funkcionalnost. Na kraju krajeva, cilj je da prikažete i istaknete vaše jedinstvene prednosti unutar elegantnog rasporeda.

Prilikom izbora odličnog šablona CV-ja, važno je obratiti pažnju na nekoliko ključnih stvari. Prvo, treba uzeti u obzir vaše iskustvo. Da li vam je potrebno dosta prostora da opišete postignuća na prethodnim radnim mestima? Možda b vam više odgovarao šablon sa više mesta za opisivanje veština i obrazovanja? Tražite šablone koji naglašavaju vaše prednosti i usmeravaju pažnju menadžera nadležnog za zapošljavanje na oblasti koje želite da istaknete.

Zaglavlje takođe ima veliki značaj prilikom izbora šablona CV-ja. U zavisnosti od privredne grane u okviru koje radite, jedan od efikasnih načina privlačenja pažnje menadžera za zapošljavanje može biti upotreba šablona sa hrabrim dizajnom i svetlim bojama. Zaglavlje je idealno mesto za dodavanje smelih boja ili čak vaše fotografije, ukoliko je to prikladno za zemlju u kojoj planirate da se zaposlite. Ako ste u nedoumici, neutralan šablon može da vam pruži sve prednosti dobrog stila, a da pri tome ne deluje ekscentrično.

Šabloni CV-ja za svaki posao

Svet bi bio dosadan kada bi svi poslovi bili isti! Zato smo kreirali šablone CV-ja koji mogu da se koriste za sve nivoe iskustva, privredne grane i pozicije. Vaša jedina obaveza je da odaberete onaj šablon koji vam najviše odgovara ili koji vam se najviše dopada. Kvalitetan šablon CV-ja može vam pomoći da istaknete svoju ličnost i profesionalni stil, stoga se potrudite da izaberete onaj koji će poslodavcu precizno preneti poruku koju želite da pošaljete.

Prvo, trebalo bi razmotriti imidž i brendiranje poslodavca. Kako se izražava na svom veb-sajtu? Da li koristi zabavne i živopisne boje u svom logotipu ili se drži uzdržanijeg pristupa? Kada steknete bolje razumevanje vrednosti i stila kompanije, možete izabrati šablon koji se najbolje uklapa sa njenim stilom. Neki će više ceniti hrabar pristup, dok će se drugima više svideti suptilniji šablon CV-ja.

Kada ste u nedoumici, dobra ideja je da se odlučite za neutralniji šablon CV-ja jer čak i jednostavan dizajn može da ponudi odličnu kombinaciju stila i funkcionalnosti. Ako još uvek niste stekli jasnu predstavu o stilu kompanije, neutralni šablon sa jakim linijama ili smelim fontom može vam pomoći da postignete pravu ravnotežu – šablon CV-ja koji izgleda profesionalno, ali ne i dosadno!

Moderni šabloni CV-ja

Moderan šablon CV-ja pokazuje menadžeru nadležnom za zapošljavanje da ste vi jednako kreativni kao i kompanija kojoj želite da se pridružite. Ovi šabloni su obogaćeni smelim fontovima, živopisnim bojama i doteranim zaglavljima. Oni vam pomažu da na menadžera nadležnog za zapošljavanje ostavite snažan prvi utisak čim pogleda vaš CV.

Naši moderni šabloni CV-ja vam pomažu da prenesete energiju i iskažete želju da ostavite snažan utisak. Oni su idealan izbor za poslove u oblastima tehnologije, dizajna ili u novootvorenim kompanijama – u svakoj industriji gde se ceni iskazivanje individualnosti i odlučnosti.

Prikaži sve moderne šablone →

Profesionalni šabloni CV-ja

Kada vam je potreban izuzetan CV, naši profesionalni šabloni CV-ja su tu da vam pomognu da kreirate elegantan izgled. Ova kolekcija se fokusira na naglašavanje stručnosti i iskustva, ne zanemarujući pritom stil. Ovi šabloni koriste neutralne boje i snažne linije kako bi zadržali fokus na onome što je zaista bitno: vašim veštinama i postignućima.

Naši profesionalni šabloni CV-ja predstavljaju najbolji izbor za oblasti kao što su medicina, prosveta i finansije, jer pružaju struktuiran izgled koji menadžeri za zapošljavanje u ovim sektorima očekuju da vide. Ovi šabloni su idealni za kandidate sa dugogodišnjim radnim iskustvom u određenoj oblasti koji žele da pokažu ozbiljan pristup i radnu istoriju ispunjenu uspesima.

Prikaži sve profesionalne šablone →

Kreativni šabloni CV-ja

Ponekad je kreativnost ne samo poželjna, već i neophodna. U takvim slučajevima, naša kolekcija kreativnih šablona CV-ja može vam pomoći da istaknete svoju strast i jedinstvene sposobnosti, a da pri tome ne gubite sate pokušavajući da se uhvatite u koštac sa softverom za grafički dizajn. Ovi šabloni nude šarene pozadine, zabavne fontove, pa čak i prostor za vašu fotografiju u zaglavlju.

Kreativni šabloni CV-ja su idealni za poslove u oblasti fotografije, umetnosti, dizajna, muzike, ili zapravo za svaku situaciju u kojoj želite da naglasite vašu jedinstvenu perspektivu. Kreativni šablon vam pomaže da ubedite poslodavca da ste sveobuhvatan kandidat spreman da obavi posao sa duhom i stilom.

Prikaži sve kreativne šablone →

Jednostavni šabloni CV-ja

Naši jednostavni šabloni CV-ja su ubedljiv dokaz da je ponekad manje stvarno bolje nego više. Ovaj dizajn je jednostavan i čist i stavlja naglasak na ono što je zaista važno: vaše jedinstvene veštine i iskustva. Naši jednostavni šabloni, ipak, nikada nisu dosadni jer sadrže savršen balans između praznog prostora i teksta, atraktivnih zaglavlja i strukturisanih odeljaka.

Jednostavni šabloni CV-ja su savršeni za osobe koje su na početku svoje karijere, za studente ili one koji konkurišu za početnička radna mesta. Takođe, odličan su izbor za manuelne poslove, kao što su različite zanatske ili logističke pozicije. Ako želite da naglasite svoje konkretne sposobnosti, jednostavni šablon je pravi izbor za vas.

Prikaži sve jednostavne šablone →

Sastavite svoj CV za 15 minuta
Sastavite svoj CV za 15 minuta
Iskoristite profesionalne i u praksi proverene šablone koji strogo prate pravila pisanja CV-ja na koje poslodavci najviše obraćaju pažnju.
Kreiraj moj CV
Sastavite svoj CV za 15 minuta
Sastavite svoj CV za 15 minuta
Iskoristite profesionalne i u praksi proverene šablone koji strogo prate pravila pisanja CV-ja na koje poslodavci najviše obraćaju pažnju.
Kreiraj moj CV

Isprobajte odmah naš profesionalni kreator CV-ja!

Uštedite vreme pravljenjem CV-ja u 3 koraka u našem kreatoru CV-ja. Ne morate više da se borite sa nedostakom inspiracije ili problemima sa formatiranjem u Wordu. Brzo napravite CV u koji će se poslodavci zaljubiti na prvi pogled.
Ovaj vebsajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva i obavljanje analitike i marketinga. Korišćenjem našeg vebsajta, saglasni ste sa svim kolačićima u skladu sa našim Politika količića i Politika privatnosti.
Prihvatite kolačiće