CV šabloni koji obezbeđuju posao

Svaki šablon je stručno dizajniran i prati „pravila pisanja CV-ja“ na koje poslodavci najviše obraćaju pažnju. Izdvojite se iz mase drugih kandidata i brže nađite zaposlenje pomoću u praksi proverenih šablona.

Zasluženo pozitivne ocene korisnika i poverenje profesionalaca

4.5 od 5
na osnovu 212 recenzija
Worth The Purchase
Easy to create resume with plenty of template options. The generator is very helpful as well.
John Cox • about 4 hours ago
I was surprised by how beautiful these…
I was surprised by how beautiful these templates are compared to the ones on word and other websites. I was a little surprised by the price aswell in a good way.
Eric Tie • about 4 hours ago
Thank you for helping my fear of…
Thank you for helping me face my fear of creating my own functional resume. Your service is excellent and I would recommend it to family and friends. The outcome is exceptional. Thank you!
Nina Linskiy • about 5 hours ago
Would've wished for more templates and…
Would've wished for more templates and more flexible ones. Wish I could align the order of every single thing.
Henny Archer • about 7 hours ago
I would have liked to add or change…
I would have liked to add or change some colours, give it just a little bit more customisation.
Guillermo Pivetta Porras • about 9 hours ago

Jednostavni CV šabloni

Čista i vanvremenska prezentacija koja se ističe u gotovo svakoj situaciji.

Jednostavno ili osnovno ne mora biti loša stvar. U stvari, ponekad je jednostavan CV šablon najbolji pristup za različite pozicije. Naši jednostavni stilovi se fokusiraju na vaša dostignuća, iskustvo, obrazovanje i sve ostalo. Na kraju krajeva, zar ne bi trebalo da baš vi budete glavna zvezda u ovoj priči?

Činjenica da ste izabrali jednostavan CV šablon ne mora nužno da znači da je vaš CV mora biti takav. Uopšteno govoreći, najbolje je izostaviti „očigledne“ ili „očekivane“ veštine poput MS Word-a ili internet istraživanja. Isto važi i za nevezano, zastarelo ili nebitno iskustvo.

Jednostavni šabloni su raznovrsni i dobro funkcionišu u različitim oblastima i radnim mestima. U stvari, neki menadžeri za zapošljavanje preferiraju ove minimalističke dizajne jer im omogućavaju da zaista procene kvalifikacije kandidata. Zato pogledajte ovu klasičnu kolekciju šablona i nemojte se plašiti da pojednostavite stvari!

Kada treba odabrati osnovni ili jednostavni CV šablon

Osnovni ili jednostavni šabloni su najbolji za situacije u kojima vaše iskustvo treba da govori samo za sebe. Kandidati koji se prijavljuju za pozicije u transportu i logistici, održavanju i popravci, maloprodaji ili posluživanju hrane mogu imati koristi od jednostavnih šablona životopisa. Osnovni ili jednostavan šablon šalje poruku da ste čist i organizovan kandidat koji je spreman da obavi posao.

Dok profesije koje uključuju fizičku aktivnost i rad mogu imati koristi od jednostavnog rasporeda, ovi šabloni su takođe odlični za studente i one koji se prijavljuju na pozicije početnih nivoa. Pre nego što se odlučite za smeo pristup sa živopisnim bojama i netradicionalnim fontovima, možda biste trebali da testirate vode konkursa za posao pomoću jednostavnog šablona koji zadržava fokus na vašem iskustvu.

Da biste maksimalno iskoristili svoj osnovni šablon, pobrinite se da pisanje bude čisto i profesionalno. Pošto nemate mnogo slika ili boja da biste privukli pažnju regrutera, mogli biste da koristite jake akcione glagole koji precizno prikazuju vaša dostignuća. Kao i uvek, lektura vašeg CV-ja zbog gramatičkih i pravopisnih grešaka je neophodna.

5 najvažnijih razloga za izbor jednostavnog rasporeda

 1. Tražite čist i pojednostavljen CV
 2. Radite u tehničkoj ili fizičkoj oblasti
 3. Želite da zadržite fokus na sadržaju vašeg CV-ja
 4. Prijavljujete se za poziciju početnog nivoa
 5. Vi ste student ili prvi put tražite posao

Kako izgleda jednostavan CV šablon

Jednostavan ili osnovni CV šablon definisan je čistim i doslednim izgledom sa jakim linijama koje razdvajaju kategorije i vode pogled kroz šablon. Većina ovih šablona koristi šemu boja u nijansama sive da bi stvorila prigušen osećaj gde je fokus na stvarnom sadržaju CV-ja. U poređenju sa drugim vrstama besplatnih šablona, jednostavni CV-jevi stavljaju veći naglasak na telo CV-ja umesto na vrh.

CV šabloni: vizuelni prikazi u odnosu na sadržaj. Šta je važnije? Vizuelni elementi u vašem CV-ju su jednako važni kao i njegov sadržaj. Efikasno traženje posla počinje vizuelno upečatljivim, tehnički funkcionalnim i sadržajno optimizovanim CV-jem

10 najbitnijih elemenata jednostavnog CV šablona

 1. Ograničena šema boja
 2. Vanvremenski, klasičan osećaj
 3. Manje zaglavlje i više fokusa na telo CV-ja
 4. Svi delovi približno jednake veličine
 5. Nema ikona niti ukrasnog teksta
 6. Jake linije za razdvajanje delova
 7. Manje prostora za sliku ili logotip
 8. Tradicionalni stilovi fontova
 9. Odličan balans belog prostora u odnosu na tekst
 10. Mnogo prostora za dodavanje primera radnog iskustva

Besplatno za preuzimanje i korišćenje u MS Word, PDF ili Google Docs formatu

Moć jednostavnog CV šablona je u tome što vam omogućava da se usredsredite na svoje jedinstvene kvalitete i da se zaposlite u najkraćem mogućem roku. Zato nemojte da se zaglavite na poslednjem koraku. Kada odaberete svoj savršeni šablon, isprobajte naš alat za kreiranje koji se lako koristi da biste dodali svoje radno iskustvo, komunikacione i interpersonalne veštine, profesionalne veštine i dostignuća. Naš alat za kreiranje već je testirlo strane hiljada zadovoljnih korisnika koji su pronašli svoje poslove iz snova bez problema.

Završite svoju prijavu tako što ćete izabrati pravi format datoteke da bi vaš CV bio dosledan bez obzira na to kako ga šaljete. U okviru našeg alata za kreiranje, možete preuzeti svoj CV kao MS Word ili Google Doc datoteku potpuno besplatno. Takođe možete preuzeti svoj CV kao PDF datoteku.

Kada budete spremni da pošaljete svoj CV, treba da budete sigurni da je format koji ste kreirali isti format koji će videti i menadžer za zapošljavanje. Zato vam naši šabloni daju mogućnost da preuzmete svoj CV kao PDF ili Word docx datoteku bez promene formatiranja. PDF garantuje da će vaš CV izgledati isto na bilo kom ekranu ili uređaju. Međutim, neki sistemi za aplikacije na mreži zahtevaju docx datoteke i korisne su ako treba da prilagodite svoj CV van mreže. Naša preuzimanja docx datoteka odgovaraju tačnom izgledu PDF-a, tako da koju god vrstu datoteke odaberete, možete biti sigurni da je u vašim rukama savršeno formatiran CV.

Pa, šta čekate? Vreme je da pronađete najbolje CV šablone, dodate svoje lične podatke i osvojite svoje radno mesto iz snova u nekoliko jednostavnih klikova! Ne zaboravite da dodate odgovarajuća jednostavna propratna pisma uz svoj CV. Svaki šablon CV-a ima odgovarajući šablon propratnog pisma koji možete koristiti da pošaljete zajedno sa svojim CV-jem. Iskoristite prednosti pristupa najboljim primerima CV-ja i sistemu koji je jednostavan za korišćenje i koji veći deo posla radi umesto vas!

Napravite sjajan CV od nule uz pomoć našeg CV kreatora koji vas vodi kroz ceo proces. Uz pomoć naših stručnjaka, Cvapp.rs analizira pravu formulu za pisanje vašeg CV-ja pomoću naših vodiča/saveta za pisanje. Naša misija je da pomognemo onima koji traže posao da razviju karijeru. Volimo da pomažemo ljudima da se istaknu u potrazi za poslom i da se brže zaposle. Slobodno pogledajte naš Youtube video sa CV šablonom koji će vam pokazati put do vašeg novog posla.

Sastavite svoj CV za 15 minuta
Sastavite svoj CV za 15 minuta
Iskoristite profesionalne i u praksi proverene šablone koji strogo prate pravila pisanja CV-ja na koje poslodavci najviše obraćaju pažnju.
Kreiraj moj CV
Sastavite svoj CV za 15 minuta
Sastavite svoj CV za 15 minuta
Iskoristite profesionalne i u praksi proverene šablone koji strogo prate pravila pisanja CV-ja na koje poslodavci najviše obraćaju pažnju.
Kreiraj moj CV

Isprobajte odmah naš profesionalni kreator CV-ja!

Uštedite vreme pravljenjem CV-ja u 3 koraka u našem kreatoru CV-ja. Ne morate više da se borite sa nedostakom inspiracije ili problemima sa formatiranjem u Wordu. Brzo napravite CV u koji će se poslodavci zaljubiti na prvi pogled.
Ovaj vebsajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva i obavljanje analitike i marketinga. Korišćenjem našeg vebsajta, saglasni ste sa svim kolačićima u skladu sa našim Politika količića i Politika privatnosti.
Prihvatite kolačiće