Profesionalni CV šabloni koji obezbeđuju posao

Svaki šablon je stručno dizajniran i prati „pravila pisanja CV-ja“ na koje poslodavci najviše obraćaju pažnju. Izdvojite se iz mase drugih kandidata i brže nađite zaposlenje pomoću u praksi proverenih šablona.

Zasluženo pozitivne ocene korisnika i poverenje profesionalaca

4.5 od 5
na osnovu 212 recenzija
Worth The Purchase
Easy to create resume with plenty of template options. The generator is very helpful as well.
John Cox • about 4 hours ago
I was surprised by how beautiful these…
I was surprised by how beautiful these templates are compared to the ones on word and other websites. I was a little surprised by the price aswell in a good way.
Eric Tie • about 4 hours ago
Thank you for helping my fear of…
Thank you for helping me face my fear of creating my own functional resume. Your service is excellent and I would recommend it to family and friends. The outcome is exceptional. Thank you!
Nina Linskiy • about 5 hours ago
Would've wished for more templates and…
Would've wished for more templates and more flexible ones. Wish I could align the order of every single thing.
Henny Archer • about 7 hours ago
I would have liked to add or change…
I would have liked to add or change some colours, give it just a little bit more customisation.
Guillermo Pivetta Porras • about 9 hours ago

Profesionalni CV šabloni

Klasičan, pojednostavljen izgled pogodan za formalne pozicije u tradicionalnim kompanijama.

Da li vaš posao iz snova zahteva odelo i kravatu? Pantalone i blejzer? To su dobri znaci da je za vašu prijavu potreban profesionalni CV. Najbolji CV šabloni su stručno napravljeni sa prigušenim paletama boja i čistim linijama kako bi poslali poruku da ste prefinjen kandidat sa pristojnošću i iskustvom za obavljanje ozbiljnog posla.

Kada pišete profesionalni CV za ozbiljnu kompaniju, važno je da uključite samo svoje najrelevantnije profesionalno iskustvo. Dobra je ideja da izostavite studentski rad ili pozicije na početnim nivoima koje ne pokazuju vaša dostignuća u oblasti u kojoj nameravate da radite.

Da biste izvukli maksimum iz svog profesionalnog šablona, važno je da maksimalno iskoristite prostor da biste uključili samo najrelevantnije detalje i dostignuća koja će potencijalnom poslodavcu pokazati kako možete dodati vrednost njihovoj kompaniji. Uverite se da vaše pisanje takođe nosi profesionalan ton i nemojte se plašiti da zamolite prijatelja za pomoć oko lekture i uređivanja.

Kada treba odabrati profesionalni CV šablon

Recimo da niste sigurni da li je šablon profesionalnog CV-jas ispravan izbor za vas. Jedan od načina da odlučite je da zaista steknete osećaj za imidž kompanije. Pogledajte njihovu veb stranicu i društvene mreže. Čak i samo logotip može vam dati uvid u tome o kojem tipu radnog mesta je možda reč. Da li vam se kompanija čini uglađenom i korektnom i više konzervativnom nego blistavom?

Ovo su dobri pokazatelji da je šablon profesionalnog CV-ja u skladu sa radnim mestom za koje konkurišete. Profesionalni šabloni su najčešće u upotrebi u administraciji, pravosuđu i medicini. Ako pozicija zahteva naprednu diplomu, dobra je pretpostavka da će vam trebati profesionalni šablon CV-ja. Međutim, postoje i druge situacije koje zahtevaju ove šablone. Na primer, nedavno diplomirani kandidat koji se prijavljuje kao recepcioner u velikoj računovodstvenoj firmi takođe može imati koristi od šablona profesionalnog CV-ja.

Ako još uvek niste sigurni, najbolje je da budete oprezni i izaberete formalniji CV šablon. Osim ako se ne prijavljujete u visoko kreativnu kompaniju, profesionalni šablon sa čistom šemom boja i modernim dizajnom praktično nikada neće biti naodmet. Menadžer za zapošljavanje ili regruter će vam biti zahvalan što ste se fokusirali na svoje veštine i dostignuća.

5 najvažnijih razloga za izbor profesionalnog rasporeda

 1. Želite da predstavite formalan, uglađen imidž
 2. Radite u oblasti poput pravosuđa, administracije, finansija ili medicine
 3. Prijavljujete se u kompaniju sa ozbiljnim imidžom
 4. Kandidat ste za izvršnu ili poziciju višeg nivoa
 5. Posedujete diplomu u ozbiljnoj oblasti

Kako izgleda profesionalan CV šablon

Šablon profesionalnog CV-ja karakteriše fokus na veštine i iskustvo kandidata. Može se koristiti jedna boja za naglašavanje, ali sveukupno, naglasak je stavljen na tekst sa minimalnim smetnjama u vidu ikona ili drugih ukrasa. U formatu CV-ja može biti mesta za portret fotografiju ili logotip, ali na stranici bi trebalo da bude dovoljno belog prostora da efikasno izbalansira velike komade teksta. Kandidati treba da se usredsrede na pisanje svog profesionalnog iskustva i rezimea u profesionalnom tonu, koristeći jake akcione glagole koji označavaju liderstvo i kompetenciju.

10 najbitnijih delova profesionalnog CV šablona

 1. Jak fokus na vaše ime i zvanje
 2. Prostor za fotografiju ili logotip
 3. Ravnomeran odnos belog prostora i teksta
 4. Boja se koristi bez preterivanja
 5. Dosta prostora za navođenje prethodnog radnog iskustva
 6. Dovoljno prostora za detaljan sažetak profila
 7. Naglasak na odeljku o veštinama
 8. Čisti i dobro definisani fontovi
 9. Uredno postavljene linije i blokovi boja
 10. Fokus stavljen na kvalifikacije kandidata

Besplatno za preuzimanje i korišćenje u MS Word, PDF ili Google Docs formatu

Odabir pravog šablona je prvi korak u izradi savršenog CV-ja. Isprobajte naš alat za kreiranje koji se lako koristi da dodate svoju radno iskustvo, odeljak o obrazovanju, profesionalne veštine, komunikacione i interpersonalne veštine i dostignuća kao i da pokažete poslodavcu šta vas čini zaista jedinstvenim. Naš alat za kreiranje CV-ja već je testiralo hiljade zadovoljnih korisnika koji su pronašli svoje poslove iz snova bez problema. Profesionalni šablon zahteva profesionalni format CV datoteke. Srećom, Cvapp.rs je tu da vam pomogne. U okviru našeg alata za pravljenje CV-ja, možete preuzeti svoj CV kao MS Word ili Google Docs datoteku potpuno besplatno. Takođe možete preuzeti svoj CV kao PDF.

Pa, šta čekate? Vreme je da pronađete savršen CV šablon, dodate svoje lične podatke i osvojite radno mesto iz snova u nekoliko jednostavnih klikova! Ne zaboravite da dodate odgovarajuća jednostavna propratna pisma uz svoj CV. Koristeći našu alatku za kreiranje CV-ja, možete kreirati savršenu biografiju koja će impresionirati menadžere za zapošljavanje. Zato više od 14 miliona ljudi koji traže posao koristi naše besplatne CV šablone.

Obezbedite sebi pristup pobedničkim primerima CV-ja koji će vas inspirisati tokom procesa pisanja. Naš alat za pisanje CV-ja će vam čak pomoći da efikasnije organizujete i upravljate traženjem posla.

Sastavite svoj CV za 15 minuta
Sastavite svoj CV za 15 minuta
Iskoristite profesionalne i u praksi proverene šablone koji strogo prate pravila pisanja CV-ja na koje poslodavci najviše obraćaju pažnju.
Kreiraj moj CV
Sastavite svoj CV za 15 minuta
Sastavite svoj CV za 15 minuta
Iskoristite profesionalne i u praksi proverene šablone koji strogo prate pravila pisanja CV-ja na koje poslodavci najviše obraćaju pažnju.
Kreiraj moj CV

Isprobajte odmah naš profesionalni kreator CV-ja!

Uštedite vreme pravljenjem CV-ja u 3 koraka u našem kreatoru CV-ja. Ne morate više da se borite sa nedostakom inspiracije ili problemima sa formatiranjem u Wordu. Brzo napravite CV u koji će se poslodavci zaljubiti na prvi pogled.
Ovaj vebsajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva i obavljanje analitike i marketinga. Korišćenjem našeg vebsajta, saglasni ste sa svim kolačićima u skladu sa našim Politika količića i Politika privatnosti.
Prihvatite kolačiće