Moderni šabloni za propratna pisma

Usvojte svež pristup uz naše elegantne i moderne šablone propratnih pisama, savršeno osmišljene da vam pruže prednost u inovativnim granama privrede.

Zasluženo pozitivne ocene korisnika i poverenje profesionalaca

4.5 od 5
na osnovu 212 recenzija
Worth The Purchase
Easy to create resume with plenty of template options. The generator is very helpful as well.
John Cox • about 4 hours ago
I was surprised by how beautiful these…
I was surprised by how beautiful these templates are compared to the ones on word and other websites. I was a little surprised by the price aswell in a good way.
Eric Tie • about 4 hours ago
Thank you for helping my fear of…
Thank you for helping me face my fear of creating my own functional resume. Your service is excellent and I would recommend it to family and friends. The outcome is exceptional. Thank you!
Nina Linskiy • about 5 hours ago
Would've wished for more templates and…
Would've wished for more templates and more flexible ones. Wish I could align the order of every single thing.
Henny Archer • about 7 hours ago
I would have liked to add or change…
I would have liked to add or change some colours, give it just a little bit more customisation.
Guillermo Pivetta Porras • about 9 hours ago

Moderni šabloni za propratna pisma

Kada želite da vašom prijavom za posao zaista privučete pažnju i ostavite snažan utisak, moderan šablon propratnog pisma će vam omogućiti da to postignete. Ova kolekcija odlikuje se našim najodvažnijim fontovima, najvećim zaglavljima i najprostranijim dizajnom koji će vašim rečima omogućiti da ostave upečatljiv utisak.

Moderni šabloni za propratna pisma pružaju odgovarajući balans između originalsnosti i profesionalizma, što ih čini idealnim rasporedom za razna radna mesta. Ovi šabloni daju dovoljno mesta vašim rečima i uvidima i pri tome ukazuju menadžeru za zapošljavanje da ste svesni pozitivnog uticaja sveže perspektive.

Kada da izaberete moderan šablon za propratno pismo

Moderni šabloni za propratna pisma su odličan izbor za kandidate u oblastima kao što su dizajn, arhitektura, marketing, IT, mediji i drugim oblastima. Ovi moderni šabloni izražavaju vašu originalnost ali ne idu u krajnost da vas predstave kao eskcentrika ili osobu koja nije sasvim u dodiru sa stvarnošću.

Moderni šabloni za propratna pisma su takođe odličan izbror za frilensere i druge samo-zapošljene kandidate. Ovi šabloni vam pomažu da kreirate „lični brend“ – jedinstven izgled vaših dokumenata koji privlači pažnju čitaoca već na prvi pogled.

Neki kandidati u tradicionalnim privrednim granama bi takođe mogli da iskoriste moderan šablon za propratno pismo ako on predstavlja prikladan izbor s obzorom na imidž kompanije u kojoj žele da se zaposle. Obavezno istražite vebsajt poslodavca, društvene mreže i druge reklamne materijale kako biste se dobro upoznali sa njihovim tonom, paletom boja koju koriste i poslovnim ciljevima. Moderni šabloni za propratna pisma su naročito dobar izbor za mladalačke kompanije koje u svojim prezentacijama i komunikaciji sa klijentima koriste neformalan ton.

Besplatno za preuzimanje i upotrebu u Microsoft Word ili Google Docs softverskim paketima ili kao PDF datoteka 

Preuzimanje modernog šablona za propratno pismo u odgovarajućem formatu predstavlja zadnji i ujedno i ključni korak koji morate da uradite pre nego što možete sa samopouzdanjem da pošaljete vašu prijavu na konkurs za posao. Srećom, naši šabloni su besplatni za preuzimanje i korišćenje u Microsoft Word i Google Docs softverskim paketima ili kao samostalnu PDF datoteku. Svaki od ovih formata ima svoje prednosti. 

Mi preporučujemo PDF datoteku kao najbolji format za slanje propratnog pisma, zato što se njegov prikaz ne menja bez obzira na kom računaru ga gledate. Možete biti sigurni da će format koji ste kreirali biti identičan onome kojeg će čitati menadžer za zapošljavanje. PDF je takođe i savršen format datoteke što se tiče štampanja, otpremanja i slanja vašeg propratnog pisma putem e-pošte.

Microsoft Word je dobar izbor ako planirate da vaše propratno pismo dodatno uređujete nakon preuzimanja. Neki portali za online prijavljivanje na konkurse za posao takođe zahtevaju da dokumente prosledite kao Word datoteke. U tom slučaju, obavezno odaberite .docx verziju naših najpopularnijih šablona za propratna pisma koji se savršeno slažu sa PDF verzijom.

Napravite svoje propratno pismo za nekoliko minuta
Napravite svoje propratno pismo za nekoliko minuta
Istaknite se iz gomile i brže dođite do posla pomoču naše kolekcije besplatnih šablona za propratna pisma koji su stručno dizajnirani sa ciljem da vam omoguće da se domognete savršenog ranog mesta.
Napravite propratno pismo
Napravite svoje propratno pismo za nekoliko minuta
Napravite svoje propratno pismo za nekoliko minuta
Istaknite se iz gomile i brže dođite do posla pomoču naše kolekcije besplatnih šablona za propratna pisma koji su stručno dizajnirani sa ciljem da vam omoguće da se domognete savršenog ranog mesta.
Napravite propratno pismo
Popularni primeri propratnih pisama
Pogledajte naše besplatne primere propratnih pisama da biste dobili inspiraciju. Iskoristite ove primere i naš kreator propratnog pisma kako biste za svega nekoliko minuta napravili prelepo propratno pismo. Naš novi i unapređeni kreator provešće vas kroz ceo proces od početka do kraja.

Isprobajte odmah naš profesionalni kreator CV-ja!

Uštedite vreme pravljenjem CV-ja u 3 koraka u našem kreatoru CV-ja. Ne morate više da se borite sa nedostakom inspiracije ili problemima sa formatiranjem u Wordu. Brzo napravite CV u koji će se poslodavci zaljubiti na prvi pogled.
Ovaj vebsajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva i obavljanje analitike i marketinga. Korišćenjem našeg vebsajta, saglasni ste sa svim kolačićima u skladu sa našim Politika količića i Politika privatnosti.
Prihvatite kolačiće