Profesionalni šabloni za propratna pisma

Kada dođe vreme da nađete svoj sledeći veliki posao, možete se pouzdati u našu kolekciju u praksi proverenih šablona kojima je svoje povrenje poverilo na hiljade profesinalaca poput vas.

Zasluženo pozitivne ocene korisnika i poverenje profesionalaca

4.5 od 5
na osnovu 212 recenzija
Worth The Purchase
Easy to create resume with plenty of template options. The generator is very helpful as well.
John Cox • about 4 hours ago
I was surprised by how beautiful these…
I was surprised by how beautiful these templates are compared to the ones on word and other websites. I was a little surprised by the price aswell in a good way.
Eric Tie • about 4 hours ago
Thank you for helping my fear of…
Thank you for helping me face my fear of creating my own functional resume. Your service is excellent and I would recommend it to family and friends. The outcome is exceptional. Thank you!
Nina Linskiy • about 5 hours ago
Would've wished for more templates and…
Would've wished for more templates and more flexible ones. Wish I could align the order of every single thing.
Henny Archer • about 7 hours ago
I would have liked to add or change…
I would have liked to add or change some colours, give it just a little bit more customisation.
Guillermo Pivetta Porras • about 9 hours ago

Kada dođe vreme da vaše iskustvo i uvide istaknete u privni plan, možete se pouzdati u našu kolekciju profesionalnih šablona za propratna pisma dizajniranu da verno dočara vaše samopouzdanje i stručnost. 

Profesionalni šabloni za propratna pisma

Ovi profesionalini šabloni za propratna pisma su dosledni i atraktivni dizajni koji će sigurno odraditi svoj posao. Ovi šabloni odlikuju se odličnom organizacijom, elegantnim linijama i modernom paletom manje upadljivih boja. Ovi šabloni ni najmanje nisu dosadni kao što bi neko na prvi pogled pomislio. Zapravo su savršeni ako je vaš cilj da sotavite snažan prvi utisak kao samopouzdan kandidat koji sa sobom donosi godine stručnog iskustva.

Profesionalini šablon za propratna pisma nije „samo“ šablon kao i svaki drugi. Zato se obavezno pobrinite da vaš raspored kombinujete sa jasnim i samouverenim tekstom koji ističe vaša dostignuća i uspehe. Provera pravopisa koja je ugrađena u naš kreator propratnih pisama pobrinuće se da sitnice kao što su greške u kucanju teksta ne pokvare vaš uglađeni i pažljivo razvijani imidž.

Kada da odaberete profesionalni šablon za propratno pismo

Zbog svog klasičnog, gracioznog dizajna, profesionalni šabloni za proprana pisma mogu biti vrlo fleksibilni i prilagodljivi. Verovatno najočigledniji razlog za izbor profesionalnog šablona jeste kada to zahteva vaša delatnost ili radno mesto. Profesionalni šabloni će dobor poslužiti za  poslove u formalnim oblastima poput medicine, pravosuđa, finansija, administracije i prodaje.

Ove šablone mogu koristiti i studenti i oni koji su nedavno diplomirali i žele da se zaposle u jednoj od ovih rigoroznih branši. Profesionalni šablon propratnog pisma pomaže vam da ostavite utisak ozbiljnog kandidata koji želi da napreduje u datoj branši čak i ako iza sebe nemate godine i godine iskustva.

Najzad, profesionalni šabloni propratnog pisma najbolji su izbor za svakoga ko želi da izgradi uglađeni „lični brend“, bilo da se radi o knjigovođi frilenseru ili upravniku srednje škole. Naši šabloni se mogu prilagoditi vašim potrebama i ličnom stilu, tako da vaši jedinstveni kvaliteti dođu do punog izražaja.

Besplatno za preuzimanje i upotrebu u Microsoft Word ili Google Docs softverskim paketima ili kao PDF datoteka

Naše šablone za propratna pisma besplatno možete da preuzmete kao Microsoft Word, Google Docs ili pak PDF datoteku, tako da pri slanju vaše prijave za konkurs za posao nećete imati problema sa neodgovarajućim formatom datoteka. Svaki od ovih formata ima svoje prednosti pa zato obavezno obratite pažnju na zahteve koje je posatvio poslodavac kao i na vaše potrebe.

PDF format datoteke je naša preporuka kada je reč o otpremanju, štampanju ili slanju vašeg propratnog pisma putem e-pošte. To je zato što se njegov prikaz ne menja bez obzira na kom računaru ga gledate. Uz PDF datoteku, možete biti sigurni da će se trud koji ste uložili u atraktivno formatiranje propratnog pisma isplatiti jer će formatiranje biti identično onom kojeg će videti i menadžer za zapošljavanje.

Microsoft Word format datoteke je dobar izbor, naročito ako planirate da vaše propratno pismo dodatno uređujete nakon preuzimanja. Neki portali za online prijavljivanje na konkurse za posao takođe zahtevaju da dokumente prosledite kao Word datoteke. U tom slučaju, obavezno odaberite .docx verziju naših najpopularnijih šablona za propratna pisma.

Napravite svoje propratno pismo za nekoliko minuta
Napravite svoje propratno pismo za nekoliko minuta
Istaknite se iz gomile i brže dođite do posla pomoču naše kolekcije besplatnih šablona za propratna pisma koji su stručno dizajnirani sa ciljem da vam omoguće da se domognete savršenog ranog mesta.
Napravite propratno pismo
Napravite svoje propratno pismo za nekoliko minuta
Napravite svoje propratno pismo za nekoliko minuta
Istaknite se iz gomile i brže dođite do posla pomoču naše kolekcije besplatnih šablona za propratna pisma koji su stručno dizajnirani sa ciljem da vam omoguće da se domognete savršenog ranog mesta.
Napravite propratno pismo
Popularni primeri propratnih pisama
Pogledajte naše besplatne primere propratnih pisama da biste dobili inspiraciju. Iskoristite ove primere i naš kreator propratnog pisma kako biste za svega nekoliko minuta napravili prelepo propratno pismo. Naš novi i unapređeni kreator provešće vas kroz ceo proces od početka do kraja.

Isprobajte odmah naš profesionalni kreator CV-ja!

Uštedite vreme pravljenjem CV-ja u 3 koraka u našem kreatoru CV-ja. Ne morate više da se borite sa nedostakom inspiracije ili problemima sa formatiranjem u Wordu. Brzo napravite CV u koji će se poslodavci zaljubiti na prvi pogled.
Ovaj vebsajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva i obavljanje analitike i marketinga. Korišćenjem našeg vebsajta, saglasni ste sa svim kolačićima u skladu sa našim Politika količića i Politika privatnosti.
Prihvatite kolačiće