Jednostavni šabloni za propratna pisma

Kompletirajte svoju prijavu na konkurs i zaposlite se s lakoćom. Naši jednostavni šabloni predstavljaju balans između atraktivnog i funkcionalnog dizajna.

Zasluženo pozitivne ocene korisnika i poverenje profesionalaca

4.5 od 5
na osnovu 212 recenzija
Worth The Purchase
Easy to create resume with plenty of template options. The generator is very helpful as well.
John Cox • about 4 hours ago
I was surprised by how beautiful these…
I was surprised by how beautiful these templates are compared to the ones on word and other websites. I was a little surprised by the price aswell in a good way.
Eric Tie • about 4 hours ago
Thank you for helping my fear of…
Thank you for helping me face my fear of creating my own functional resume. Your service is excellent and I would recommend it to family and friends. The outcome is exceptional. Thank you!
Nina Linskiy • about 5 hours ago
Would've wished for more templates and…
Would've wished for more templates and more flexible ones. Wish I could align the order of every single thing.
Henny Archer • about 7 hours ago
I would have liked to add or change…
I would have liked to add or change some colours, give it just a little bit more customisation.
Guillermo Pivetta Porras • about 9 hours ago

Savršeni jednostavni šablon propratnog pisma koji će odraditi posao

Ko je rekao da je jednostavnost loša? Ponekad je bazični dizajn, koji je istovremeno nekomplikovan i elegantan, baš ono što vam je potrebno da dovršite prijavu na konkurs za posao i pošaljete je pravo u prijamno sanduče menadžera za zapošljavanje. Na kraju krajeva, ne možete se zaposliti ako prvo ne pošaljete svu potrebnu dokumentaciju. Naši jednostavni šabloni za propratna pisma su savršeni kada vam je najvažnija brzina i lakoća korišćenja. 

Najveća prednost jednostavnih šablona za propratna pisma jeste njihova fleksibilnost. Bilo da ste srednjoškolac koji traži svoj prvi posao, sezonski radnik ili iskusni profesionalanc koji radi u prodaji, jednostavan šablon usmerava čitaočevu pažnju na vas, vaše sposobnosti i iskustvo.

Kada da izaberete jednostavan šablon za propratno pismo

Postoji na desetine slučajeva kada je jednostavan šablon propratnog pisma za prijavu za posao najbolji izbor. Kada konkurišete za više radnih mesta u sličnim kompanijama, na primer rad u maloprodaji, trebaće vam propratno pismo koje možete da sastavite i uredite prilično brzo. Ovi šabloni su savršeni kada želite da sadržaj vaše prijave bude istaknut u prvi plan. 

Time ne želimo da kažemo da jednostavno propratno pismo nije dovoljno elegantno. Naprotiv, njegove prednosti leže u sposobnosti da istakne vaše veštine i dostignuća bez previše pompe. Ova kolekcija šablona je elagantna i bezvremenska, što znači da će propratno pismo koje kreirate danas izgledati podjedanko dobro i u budućim prijavama. 

Kako da napišete pismo ostavke (i drugi saveti kako da kulturno i uljudno napustite trenutni posao) Istražite zašto je dobro napisano pismo ostavke važno, kako da ga napišete i pogledate naše besplante primere pisma ostavke.  

Pet najbitnijih razloga zašto uz CV izabrati i jednostavno propratno pismo

  1. Ovo je vaše prvo propratno pismo i želite da format bude jednostavan
  2. Cilj vam je da usmerite pažnju čitaoca na tekst i sadržaj propratnog pisma
  3. You appreciate classic design that works well for a variety of positions Cenite klasičan dizajn koji dobro funkcioniše za različita radna mesta i zanimanja
  4. Radite u branši koja se prvenstveno oslanja na veštine i gde se jednostavno formatiranje više ceni
  5. Želite da brzo i lako kreirate propratno pismo

Šta podrazumeva bazično ili jednostavno propratno pismo

Bazično ili jednostavno propratno pismo nije prenaptrpano detaljima. Ono ostaje elegantno i klasično time što se fokusira na važne stvari – vaše prednosti i sposobnosti. Naši jednostavni šabloni za propratno pismo pomažu vam da postignete taj cilj tako što vam pruža „čisto slikarsko platno“ i slobodu da u potpunosti izrazite vašu ličnost i perspektivu.

Mnogi kandidati greše u tome što u pisanju previše koriste profesionalni žargon ili suviše kompleksne rečenice i gramatiku. Baš kao i vaš šablon, sasvim je u redu da pišete jednostavnim i efektivnim stilom. Ne ustručavajte se da prenesete vaš prirodni ton kojim komunicirate sa drugima.

Da bi se vaše bazično propratno pismo istaklo iz mase drugih,  trebate da koristite emotivan jezik i jake glagole radnje koji će oživeti vaše anegdote i iskustva. Takođe je važno da vaše pismo bude koncizno i fokusirano na ključne kvalitete koji vas čine savršenim kandidatom za određeno radno mesto. Pri pisanju propratnog pisma i CV-ja, nema potrebe da previše komplikujete ceo proces – suština je da napišete pismo koje će vam obezbediti posao! 

Besplatni jednostavni šablon za propratno pismo – preuzmite kao PDF ili Word datoteku

Misija vebsajta Cvapp.rs je da vam uštedimo dragceno vreme i energiju i pomognemo da što pre dođete do željenog posla. Zato vam nudimo bespatan šablon jednostavnog propratnog pisma koji možete da preuzmete kao PDF ili Word datoteku. Uredite vaš dokument u progarmu koji vam najviše odgovara, zatim pošaljite prijavu na konkurs za posao i onda možete da odahnete i da se posvetite stvarima koje su vam najvažnije 

Kako se piše propratno pismo Evo saveta kako tačno možete da napišete propratno pismo kojim ćete se izdvojiti iz gomile drugih kandidata i biti pozvani na razgovor za posao. 

Naš jednostavni šablon za propratna pisma pruža vam klasičan dizajn koji ćete moći da iskoristite za praktično bilo koje radno mesto ili privrednu granu. Ovi jednostavni šabloni predstavljaju najbolju kombinaciju stila i funkcionalnosti. Još važnije je to da oni osiguravaju da će sva pažnja čitaoca biti usmerena na vas, to jest na ono što ste o sebi u pismu napisali. Pogledajte našu kolekciju da vidite kako besplatan jednostavan šablon za propratno pismo može da oplemeni bilo koju prijavu za posao i ne zaboravite da pogledate i naše jednostavne CV šablone!

Napravite svoje propratno pismo za nekoliko minuta
Napravite svoje propratno pismo za nekoliko minuta
Istaknite se iz gomile i brže dođite do posla pomoču naše kolekcije besplatnih šablona za propratna pisma koji su stručno dizajnirani sa ciljem da vam omoguće da se domognete savršenog ranog mesta.
Napravite propratno pismo
Napravite svoje propratno pismo za nekoliko minuta
Napravite svoje propratno pismo za nekoliko minuta
Istaknite se iz gomile i brže dođite do posla pomoču naše kolekcije besplatnih šablona za propratna pisma koji su stručno dizajnirani sa ciljem da vam omoguće da se domognete savršenog ranog mesta.
Napravite propratno pismo
Popularni primeri propratnih pisama
Pogledajte naše besplatne primere propratnih pisama da biste dobili inspiraciju. Iskoristite ove primere i naš kreator propratnog pisma kako biste za svega nekoliko minuta napravili prelepo propratno pismo. Naš novi i unapređeni kreator provešće vas kroz ceo proces od početka do kraja.

Isprobajte odmah naš profesionalni kreator CV-ja!

Uštedite vreme pravljenjem CV-ja u 3 koraka u našem kreatoru CV-ja. Ne morate više da se borite sa nedostakom inspiracije ili problemima sa formatiranjem u Wordu. Brzo napravite CV u koji će se poslodavci zaljubiti na prvi pogled.
Ovaj vebsajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva i obavljanje analitike i marketinga. Korišćenjem našeg vebsajta, saglasni ste sa svim kolačićima u skladu sa našim Politika količića i Politika privatnosti.
Prihvatite kolačiće