Kreativni CV šabloni koji obezbeđuju posao

Svaki šablon je stručno dizajniran i prati „pravila pisanja CV-ja“ na koje poslodavci najviše obraćaju pažnju. Izdvojite se iz mase drugih kandidata i brže nađite zaposlenje pomoću u praksi proverenih šablona

Zasluženo pozitivne ocene korisnika i poverenje profesionalaca

4.5 od 5
na osnovu 212 recenzija
Worth The Purchase
Easy to create resume with plenty of template options. The generator is very helpful as well.
John Cox • about 4 hours ago
I was surprised by how beautiful these…
I was surprised by how beautiful these templates are compared to the ones on word and other websites. I was a little surprised by the price aswell in a good way.
Eric Tie • about 4 hours ago
Thank you for helping my fear of…
Thank you for helping me face my fear of creating my own functional resume. Your service is excellent and I would recommend it to family and friends. The outcome is exceptional. Thank you!
Nina Linskiy • about 5 hours ago
Would've wished for more templates and…
Would've wished for more templates and more flexible ones. Wish I could align the order of every single thing.
Henny Archer • about 7 hours ago
I would have liked to add or change…
I would have liked to add or change some colours, give it just a little bit more customisation.
Guillermo Pivetta Porras • about 9 hours ago

Kreativni CV šabloni

Smeo, originalan izgled savršen za umetničke delatnosti i savremena preduzeća

Od fotografije do mode i grafičkog dizajna, svet kreativnih profesija je ogroman i raznolik. Kada se prijavljuju za kreativne pozicije, kandidati treba da prenesu strast i talenat. Kreativni CV šablon je najbolji način da to uradite.

Prema istraživanju koje je finansirala vlada Ujedinjenog Kraljevstva, kreativnost je jedna od najtraženijih veština za profesije širom sveta i očekuje se da će se potreba za kreativnim profesionalcima samo povećati u narednoj deceniji.

Zato su naši kreativni CV šabloni stručno napravljeni da pokažu vaše veštine i smisao na dobar dizajn. Ako želite CV koji nije uzdržan, ne tražite dalje od smelih boja i privlačnih fontova koji čine našu kolekciju kreativnih šablona. Ovi dizajni CV-ja su najbolji za isticanje vašeg iskustva na moderan, atraktivan način sa naglaskom na vašim jedinstvenim kvalifikacijama.

Kada treba odabrati kreativni CV šablon

Ako radite u kreativnoj delatnosti, velike su šanse da ste već gledali neke kreativne CV šablone. Ali da li bi zaista trebalo da idete na tako smeo pristup? Jedan od načina da odlučite je da procenite brend i kompaniju za koju planirate da radite. Da li favorizuju jarke boje i neformalan, direktan ton? U tom slučaju, kreativni CV može biti odličan alat za dokazivanje zašto biste se uklopili baš na njihovo radno mesto.

Profesionalci koji rade u oblasti mode, filma, u medijima, marketingu, dizajnu, veb razvoju, cvećarstvu, kozmetologiji, umetnosti ili pisanju, mogu imati koristi od kreativnog CV šablona. Dok u drugim delatnostima možete imati izbor da li da budete smeli ili ne, u određenim kreativnim poljima, jak CV se ne samo savetuje, već se i očekuje. Na kraju krajeva, vrlo formalan i ozbiljan pristup i dizajn šalje poruku da niste uradili domaći zadatak kada je u pitanju upoznavanje kompanije.

Na kraju, čak i ako niste kreativni profesionalac, možete odabrati šablon kreativnog CV-ja da biste se izdvojili od drugih kandidata i pokazali da se ne plašite da budete ono što jeste. Ovo najbolje funkcioniše u situacijama kada je kompanija kreativna agencija, čak i ako vaša uloga nije. Na primer, recepcioner u fotografskom studiju može koristiti kreativni CV da pokaže da ceni smisao za estetiku, čak i ako on sam nije umetnik.

5 najvažnijih razloga za izbor kreativnog rasporeda

 1. Želite da pošaljete poruku da ste inovativni kandidat
 2. Prijavljujete se za radno mesto u naprednoj i kreativnoj kompaniji
 3. Želite CV koji odgovara vašem kreativnom portfoliju
 4. Cenite smeli dizajn i mislite da će ga ceniti i vaš potencijalni poslodavac
 5. Radite u delatnosti u kojoj blag i uzdržan CV jednostavno ne može da vam pomogne

Kako izgleda kreativan CV šablon

Kreativni CV šablon definisan je privlačnim bojama i smelim fontovima. Jak blok boja na vrhu rezimea skreće pažnju na ime i zvanje kandidata sa dosta belog prostora ispod za veštine i iskustvo. Kreativni CV šablon takođe treba da sadrži prostor za društvene medije ili veb-sajt na kojem potencijalni poslodavci mogu da vide zbirku radova kandidata. U nekim delatnostima i zemljama potrebna je slika glave, tako da bi šablon kreativnog CV-ja trebalo da sadrži prostor za tu mogućnost.

Kako napisati radno iskustvo u CV-ju Naučite tačno kako da opišete radno iskustvo u CV-ju. Postoje specifični formati koje preferiraju menadžeri za zapošljavanje i regruteri. Evo ih!

10 najbitnijih karakteristika kreativnog CV šablona

 1. Upadljiva boja koja se koristi u celom šablonu
 2. Snažan font koji skreće pažnju na ime kandidata
 3. Dosta prostora za navođenje veština i iskustva
 4. Snažne linije koje čitaoca vode ka svim delovima biografije
 5. Prostor za portret sliku ili logotip ako je potrebno
 6. Dovoljno prostora za kreativni sažetak profila
 7. Mesto za veze do društvenih mreža ili portfolija
 8. Beli prostor kao protivteža bojama
 9. Jak naglasak na vrhu CV-ja
 10. Stilizovan i moderan dizajn koji odgovara raznim oblastima rada

Besplatno za preuzimanje i korišćenje u MS Word, PDF ili Google Docs formatu

Za kreativce je njihova strast i individualnost najveća prednost. Neka zablistaju tako što ćete izabrati odličan šablon za izradu savršenog CV-ja. Zatim isprobajte naš alat za pravljenje CV-ja koji se lako koristi da biste dodali svoje iskustvo, veštine i dostignuća. Naš alat za pravljenje već je testiralo hiljade zadovoljnih korisnika koji su pronašli svoje poslove iz snova bez problema.

Završite svoju prijavu tako što ćete izabrati pravi format datoteke da bi vaš CV bio dosledan bez obzira na to kako ga šaljete. U okviru našeg alata za kreiranje, možete preuzeti svoj CV kao MS Word ili Google Doc datoteku potpuno besplatno. Takođe možete preuzeti svoj CV kao PDF datoteku.

Pa, šta čekate? Vreme je da pronađete najbolje CV šablone, dodate svoje lične podatke i osvojite svoje radno mesto iz snova u nekoliko jednostavnih klikova! Ne zaboravite da pogledate našu kolekciju kreativnih ili možda modernih CV šablona.

Sastavite svoj CV za 15 minuta
Sastavite svoj CV za 15 minuta
Iskoristite profesionalne i u praksi proverene šablone koji strogo prate pravila pisanja CV-ja na koje poslodavci najviše obraćaju pažnju.
Kreiraj moj CV
Sastavite svoj CV za 15 minuta
Sastavite svoj CV za 15 minuta
Iskoristite profesionalne i u praksi proverene šablone koji strogo prate pravila pisanja CV-ja na koje poslodavci najviše obraćaju pažnju.
Kreiraj moj CV

Isprobajte odmah naš profesionalni kreator CV-ja!

Uštedite vreme pravljenjem CV-ja u 3 koraka u našem kreatoru CV-ja. Ne morate više da se borite sa nedostakom inspiracije ili problemima sa formatiranjem u Wordu. Brzo napravite CV u koji će se poslodavci zaljubiti na prvi pogled.
Ovaj vebsajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva i obavljanje analitike i marketinga. Korišćenjem našeg vebsajta, saglasni ste sa svim kolačićima u skladu sa našim Politika količića i Politika privatnosti.
Prihvatite kolačiće