Moderni CV šabloni koji obezbeđuju posao

Svaki šablon je stručno dizajniran i prati „pravila pisanja CV-ja“ na koje poslodavci najviše obraćaju pažnju. Izdvojite se iz mase drugih kandidata i brže nađite zaposlenje pomoću u praksi proverenih šablona.

Zasluženo pozitivne ocene korisnika i poverenje profesionalaca

4.5 od 5
na osnovu 212 recenzija
Worth The Purchase
Easy to create resume with plenty of template options. The generator is very helpful as well.
John Cox • about 4 hours ago
I was surprised by how beautiful these…
I was surprised by how beautiful these templates are compared to the ones on word and other websites. I was a little surprised by the price aswell in a good way.
Eric Tie • about 4 hours ago
Thank you for helping my fear of…
Thank you for helping me face my fear of creating my own functional resume. Your service is excellent and I would recommend it to family and friends. The outcome is exceptional. Thank you!
Nina Linskiy • about 5 hours ago
Would've wished for more templates and…
Would've wished for more templates and more flexible ones. Wish I could align the order of every single thing.
Henny Archer • about 7 hours ago
I would have liked to add or change…
I would have liked to add or change some colours, give it just a little bit more customisation.
Guillermo Pivetta Porras • about 9 hours ago

Moderni CV šabloni

Aktuelan i moderan izgled za kandidate koji misle unapred u inovativnim oblastima Ako ste elegantan kandidat koji želi da dokaže da ste u koraku sa vremenom, naši moderni CV šabloni napravljeni su za vas. Ovi stilovi odišu osećajem smirenosti i sabranosti sa zanimljivim paletama boja i jakim fontovima. Oni odlično funkcionišu za moderne kompanije sa fokusom na ovde i sada. Napišite svoj profesionalni CV obrnutim hronološkim redosledom, najčešće korišćenim formatom CV-ja. Uključite nepotrebne aktivnosti ili nevezane hobije. Da biste izvukli maksimum iz profesionalnog CV šablona, pobrinite se da stil pisanja bude svež, koristeći specifične akcione glagole koji označavaju vaše veštine i dostignuća. Možete odabrati smelu boju koja se uklapa u stil kompanije ili se možete odlučiti za šablon koji čini stvari jednostavnim, dok još uvek pokazujete da imate smisao za dobar dizajn. Kako da navedete posebne veštine u svom CV-ju. Saveti, primeri oblikovanja i ključne reči da biste naveli posebne veštine u svom CV-ju koje će se svideti menadžeru za zapošljavanje.

Kada treba odabrati osnovni ili jednostavni CV šablon

Profesionalci u oblastima kao što su tehnologija, IT, marketing, dizajn i mediji mogu imati koristi od modernog CV šablona. Moderan CV takođe može odlično da funkcioniše za startape ili u nizu drugih industrija u kojima se kompanije promovišu kao mlade i u trendu. Moderan CV šablon pomaže vam da uskladite lični stil kompanije i da se predstavite kao svež i inovativan kandidat. Ako vam je potreban formalniji ili profesionalniji izgled i osećaj, pogledajte naše profesionalne CV šablone.

Moderan CV takođe vam može pomoći da se istaknete u grupi kandidata. Jaka boja i smeo dizajn mogu zadržati vaše ime u glavi menadžera za zapošljavanje. Samo zapamtite da vaše pisanje treba da bude sveže i relevantno kako biste pokazali koliko ste dobro zaokruženi kandidat.

Skloni smo da o rezimeu profila razmišljamo kao o prvoj stvari koju menadžer za zapošljavanje vidi, ali upečatljiv izgled je zaista najbolji način da se ostavi sjajan prvi utisak. Ako vaša oblast ili delatnost zahtevaju odvažan pristup, nemojte se suzdržavati! Izaberite moderan CV šablon da biste dokazali da ste najbolji kada su u pitanju vodeći profesionalci u delatnosti.

5 najvažnijih razloga za izbor modernog rasporeda

 1. Želite da pokažete da ste savremen i inovativan kandidat
 2. Prijavljujete se za posao u naprednoj i mladalačkoj kompaniji
 3. Želite da radite u oblasti kao što je tehnologija ili za startap kompanije
 4. Tražite smeo izgled kako biste istakli svoju prijavu
 5. Mislite da će moderan šablon najbolje dočarati vašu ličnost

Kako izgleda moderan CV šablon

Moderan CV šablon definisan je uzbudljivim bojama i jakim naglaskom na vrh CV-ja. Ovi šabloni nude dovoljno prostora za personalizovani rezime profila i pametno formatiranje CV-ja kako bi se uključile sve vaše najrelevantnije veštine. Snažne linije vode čitaoca nadole i kroz šablon tako da nijedan deo nije propušten. Ovi najbolji šabloni takođe sadrže dovoljno belog prostora da CV ne bi izgledao pretrpano.

Moderni CV šabloni 10 najbitnijih delova modernog CV šablona

 1. Uzbudljive boje koje se koriste na vrhu i prožimaju ceo CV
 2. Zanimljivi fontovi za isticanje najvažnijih detalja
 3. Jak naglasak na imenu i nazivu radnog mesta
 4. Linije koje razdvajaju delove za čist i pregledan izgled
 5. Prozračni dizajn zahvaljujući adekvatnom belom prostoru
 6. Prostor za fotografiju ili logotip
 7. Jak naglasak na naslovima sekcija
 8. Fokusiranje na kontakt informacije i veb-sajt
 9. Kreativan izgled za odeljak Cv-ja o veštinama
 10. Osećaj svežine bez previše blještavila

Besplatno za preuzimanje i korišćenje u MS Word, PDF ili Google Docs formatu

Kao savremeni profesionalac, ne želite da gubite sate dragocenog vremena boreći se sa programima za obradu teksta i programima za grafički dizajn. Cvapp.rs je moderan način da se obavi taj posao. Odaberite svoj savršeni šablon, a zatim isprobajte naš alat za kreiranje koji se lako koristi da dodate svoje radno iskustvo, profesionalne veštine, komunikacione i interpersonalne veštine i dostignuća. Naš alat za kreiranje već je testiralo hiljade zadovoljnih korisnika koji su pronašli svoje poslove iz snova bez problema.

Završite svoju prijavu tako što ćete izabrati pravi format datoteke da bi vaš CV bio dosledan bez obzira na to kako ga šaljete. U okviru našeg alata za kreiranje, možete preuzeti svoj CV kao MS Word ili Google Doc datoteku potpuno besplatno. Takođe možete preuzeti svoj CV kao PDF datoteku.

Poželite dobrodošlicu uspešnom pisanju! Osim što nudimo korisne savete koji će vas voditi kroz traženje posla, nudimo i više od 300 CV primera koji će vam pomoći da dobijete posao iz snova.

Pa, šta čekate? Vreme je da pronađete najbolje CV šablone, dodate svoje lične podatke i osvojite svoje radno mesto iz snova u nekoliko jednostavnih klikova! Biće vam lako da impersionirate regrutere pomoću našeg izbora najboljih CV šablona. Možete da dodate i odgovarajuće propratno pismo uz svoj CV!

 

 

Sastavite svoj CV za 15 minuta
Sastavite svoj CV za 15 minuta
Iskoristite profesionalne i u praksi proverene šablone koji strogo prate pravila pisanja CV-ja na koje poslodavci najviše obraćaju pažnju.
Kreiraj moj CV
Sastavite svoj CV za 15 minuta
Sastavite svoj CV za 15 minuta
Iskoristite profesionalne i u praksi proverene šablone koji strogo prate pravila pisanja CV-ja na koje poslodavci najviše obraćaju pažnju.
Kreiraj moj CV

Isprobajte odmah naš profesionalni kreator CV-ja!

Uštedite vreme pravljenjem CV-ja u 3 koraka u našem kreatoru CV-ja. Ne morate više da se borite sa nedostakom inspiracije ili problemima sa formatiranjem u Wordu. Brzo napravite CV u koji će se poslodavci zaljubiti na prvi pogled.
Ovaj vebsajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva i obavljanje analitike i marketinga. Korišćenjem našeg vebsajta, saglasni ste sa svim kolačićima u skladu sa našim Politika količića i Politika privatnosti.
Prihvatite kolačiće