Primeri šablona za kreativno propratno pismo

Prikažite svoju ličnost i strast u najboljem svetlu pomoću naših kreativnih šablona dizajniranih tako da verno predstave vaš jedinstveni pogled na svet.

Zasluženo pozitivne ocene korisnika i poverenje profesionalaca

4.5 od 5
na osnovu 212 recenzija
Worth The Purchase
Easy to create resume with plenty of template options. The generator is very helpful as well.
John Cox • about 4 hours ago
I was surprised by how beautiful these…
I was surprised by how beautiful these templates are compared to the ones on word and other websites. I was a little surprised by the price aswell in a good way.
Eric Tie • about 4 hours ago
Thank you for helping my fear of…
Thank you for helping me face my fear of creating my own functional resume. Your service is excellent and I would recommend it to family and friends. The outcome is exceptional. Thank you!
Nina Linskiy • about 5 hours ago
Would've wished for more templates and…
Would've wished for more templates and more flexible ones. Wish I could align the order of every single thing.
Henny Archer • about 7 hours ago
I would have liked to add or change…
I would have liked to add or change some colours, give it just a little bit more customisation.
Guillermo Pivetta Porras • about 9 hours ago

Kreativni šabloni za propratna pisma kojim će vam omogućiti da se istaknete

Danas, više nego ikada ranije, kompanije žele da zapošljavaju odvažne i inovativne kandidate koji se ne boje da iskažu svoju ličnost i svoj jedinstveni stil. Ako nezanimljivo propratno pismo nije vaš stil, naša kolekcija kreativnih šablona za propratna pisma sigurno će vam pomoći da se vaša prijava za posao ističe iz gomile drugih. Ovi šabloni odlikuju se živopisnim bojama i jednistvenim dizajnom koji će udahnuti život vašim rečima ispisanim na papiru i neodoljivo privući pažnju čitaoca.

Naši kreativni šabloni propratnih pisama su takođe veoma prikladni u situacijama kada želite brzo da dočarate vašu originalnost. Ukoliko nemate diplomu za grafički dizajn, naši kreativni šabloni propratnih pisama će sigurno taj deo posla obaviti bez problema.

Kada da izaberete kreativni šablon za propratno pismo

Pre nego što pošaljete svoju prijavu za posao, bilo bi dobro da se pobrinete da odaberete šablon za propratno pismo koji je prikladan za određenu granu industrije ili potencijalnog poslodavca. U oblastima kao što su film, fotografija, moda, umetnost, mediji pa čak i merketing, poslodavci su često naklonjeniji kandidatima koji se ne ustručavaju da misle svojom glavom i imaju nekonvencionalan pristup poslu. Da biste bili sigurni da li će se određenoj kompaniji dopasti kreativno propratno pismo, možete iskoristiti online slike, brend i logotip te kompanije kao dobar pokazatelj kakav imidž koji ta kompanija gradi i promoviše.

U nekim slučajevima, kada se radi o tradicionalnim granama industrije, kreativan pristup vam može pomoći da se istaknete. Možda odlučite da rizikujete i pokušate da privučete pažnju menadžera za zapošljavanje korišćenjem neočekivanog ali istovremeno i pomodnog dizajna. Za ljude koji su samo-zaposleni i imaju slobodu da kreiraju svoj sopstveni brend i imidž, kreativni šablon za propratno pismo takođe može predstavljati prednosti nad drugim kandidatima. 

Pet najbitnijih razloga zašto uz CV izabrati i kreativno propratno pismo

  1. Radite u oblsati koja zahteva nekonvencionalan pristup i razmišljanje, te vam je potrebna i unikatna prijava za takav posao
  2. Želite da se istaknete u odnosu na druge kandidate pri konkurisanju za konvencionalnija radna mesta
  3. Vi ste freelancer koji ima slobodu da sam/sama bira i stvara svoj sopstveni stil i imidž
  4. Mislite da kreativan šablon najbolje oslikava vašu ličnost
  5. Prijava za posao prevashodno zahteva kreativno propratno pismo

Šta podrazumeva kreativno propratno pismo

Kreativno propratno pismo se odlikuje jedinstvenim i smelim pristupom. Ovo pismo ne zazire od privlačenja prevelike pažnje – na kraju krajeva, cela poenta ovog pisma je da ostavi snažan utisak na čitaoca. Vizuelna prezentacija je vrlo živopisna i osvežavajuća, sa jarkom paletom boja i savremenim, upečatljivim grafičkim dizajnom. 

Naročito u uvodnom delu vašeg propratnog pisma slikovito opišite anegdote kroz koje ćete da pokažete kako pristupate rešavanju problema i kako postižete željene rezultate.

Možete da birate da li ćete svoje iskustvo podeliti sa čitaocem obraćajući mu/joj se profesionalnim ili ekscentričnim tonom.

Kako biste na najbolji način iskoristili vaše kreativno propratno pismo, obavezno kombinujte vaš profesionalno dizajnirani šablon sa maštovitim načinom pisanja. Koristite konkretne glagole radnje da ilustrujete vaše najbolje kvalitete i najimpresivnija dostignuća. Ne bi trebalo da zvučite arogantno, ali ne ustručavajte se da govorite o sebi jasno i samouvereno. U zavisnosti od stava vašeg potencijalnog poslodavca, možete izabrati intrigantni stil pisanja koji vas izdvaja od drugih kandidata i koji će menadžer za zapošljavanje pamtiti još dugo nakon čitanja pisma.

Besplatni šablon za kreativno propratno pismo – preuzmite kao PDF ili Word datoteku 

Činjenica da ste kreativni kandidat ne znači i da imate na raspolaganju sate i sate slobodnog vremena koje možete da posvetite formatiranju vašeg propratnog pisma. Zapravo, ishitreni raspored može da vam umanji šanse za zapošljenje ako vizuelna prezentacija ne odgovara profesionalnim standardima. Besplatan šablon za kreativno propratno pismo vebsajta Cvapp.rs je specijalno dizajniran tako da vam uštedi vreme i poštedi vas stresa. Jednostavno preuzmite vaš šablon kao PDF ili Word datoteku koju možete da uređujete u kojem god programu vam je najlakše da to obavite. 

Kako da napišete CV. Svi saveti, alatke i primeri koji su vam potrebni da naučite kako da napišete CV u 2024. Godini.

Pri izboru besplatnog šablona za kreativno propratno pismo, budite sigurni da vebsajt Cvapp.rs poseduje kolekciju koju su kreirali profesionalni grafički dizajneri uzimajući u obzir potrebe i očekivanja današnje kreativne industrije. Bilo da tražite sjajan i smeo izgled ili nešto malo diskretnije, budite uvereni da naš besplatni šablon za kreativno propratno pismo obuhvata savršen raspored kojim ćete ostaviti sjajan utisak.

Napravite svoje propratno pismo za nekoliko minuta
Napravite svoje propratno pismo za nekoliko minuta
Istaknite se iz gomile i brže dođite do posla pomoču naše kolekcije besplatnih šablona za propratna pisma koji su stručno dizajnirani sa ciljem da vam omoguće da se domognete savršenog ranog mesta.
Napravite propratno pismo
Napravite svoje propratno pismo za nekoliko minuta
Napravite svoje propratno pismo za nekoliko minuta
Istaknite se iz gomile i brže dođite do posla pomoču naše kolekcije besplatnih šablona za propratna pisma koji su stručno dizajnirani sa ciljem da vam omoguće da se domognete savršenog ranog mesta.
Napravite propratno pismo
Popularni primeri propratnih pisama
Pogledajte naše besplatne primere propratnih pisama da biste dobili inspiraciju. Iskoristite ove primere i naš kreator propratnog pisma kako biste za svega nekoliko minuta napravili prelepo propratno pismo. Naš novi i unapređeni kreator provešće vas kroz ceo proces od početka do kraja.

Isprobajte odmah naš profesionalni kreator CV-ja!

Uštedite vreme pravljenjem CV-ja u 3 koraka u našem kreatoru CV-ja. Ne morate više da se borite sa nedostakom inspiracije ili problemima sa formatiranjem u Wordu. Brzo napravite CV u koji će se poslodavci zaljubiti na prvi pogled.
Ovaj vebsajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva i obavljanje analitike i marketinga. Korišćenjem našeg vebsajta, saglasni ste sa svim kolačićima u skladu sa našim Politika količića i Politika privatnosti.
Prihvatite kolačiće