1. Primeri CV-jeva
 2. Administrativni asistent
Napisao/Napisala Edward Cooke (alias):Edward Cooke (alias):

Administrativni asistent CV primer i vodič za pisanje

U praksi proveren CV primer za određeni posao + vodič za pisanje koji će vam pomoći da nađete svoj sledeći posao tokom 2024. godine. Za brži početak, možete da uredite ovaj Administrativni asistent CV kako biste lako napravili savršeni CV za samo nekoliko minuta. Samo unesite vaše podatke, preuzmite vaš novi CV i konkurišite za neki posao već danas!
4.2
Prosečna ocena
41 ljudi su ga već ocenili
Administrativni asistent CV primer i vodič za pisanje
Uredite ovaj CV

Primer rezimea CV-ja: Istaknite se

Rezime vašeg CV-ja, takođe poznat kao profil, posebno je važan jer treba da prikažete svoju ličnost. Ovo je mesto gde treba da se pokažete u najboljem svetlu. Ne budite stidljivi. Ovaj vodič za CV će vas voditi korak po korak kako biste to postigli. Zašto rezime? Zato što nemate puno vremena da ostavite utisak i želite da se vaš CV izdvoji od samog početka.

Koji je cilj rezimea?

Rezime CV-ja treba da istakne vaše meke veštine, uz dozu vaše profesionalne ličnosti. Ostatak vašeg CV-ja biće fokusiran na vaše iskustvo, obrazovanje i veštine, sa malo prostora za kreativnost. Ipak, ovde imate priliku da se predstavite i navedete zaposlene u ljudskim resursima da posvete više vremena vašem CV-ju.

Pošto biste mogli da budete prva osoba s kojom posetioci vaše kancelarije komuniciraju, u vašem je interesu da istaknete svoju ličnost u CV-ju administrativnog asistenta. Da li ste vedri, smireni, spremni da pomognete, rešavate probleme? Istaknite ove kvalitete u rezimeu svog CV-ja. U ovaj odeljak uključite i svoje ranije profesionalne uspehe. Ne zaboravite da administrativni asistenti rade u velikom broju različitih oblasti. Obavezno razmislite o delatnosti u koju želite da uđete. Istražite šta poslodavci traže i istaknite veštine koje su najrelevantnije za tu oblast.

Prilagodljivi primer rezimea

Iskusna poslovna sekretarica sa preko 7 godina radnog iskustva u raznovrsnom kancelarijskom okruženju, specijalizovana za administrativne poslove, rešavanje problema, planiranje i optimalnu pomoć. Poznata po povećanju produktivnosti i rasterećivanju rukovodećeg osoblja. Dokazana efikasnost sa mogućnošću brzog učenja i navigacije bilo kojim kompjuterskim softverskim programom ili kancelarijskim sistemom arhiviranja.

Kopirano!

Primer radnog iskustva u CV-ju: Pokažite šta znate

Ovaj odeljak može biti izazovniji ako započinjete ili menjate svoju karijeru kao administrativni asistent, ali bez obzira na vaše prethodno radno iskustvo, možete kreirati odeljak o iskustvu usmeren na veštine koji ističe vašu vrednost. Vaš prvi korak je da razmislite o svakom poslu koji ste imali, bilo da je reč o punom radnom vremenu ili poslu posle škole. Umesto da napišete opis posla, razmislite o postignućima i veštinama. Počnite pisanje ovog odeljka CV-ja tako što ćete napraviti glavnu listu svih vaših najznačajnijih postignuća, a zatim skratite listu tako da odgovara prostoru koji imate.

Primer prilagodljive istorije zaposlenja

Poslovni sekretar/asistent u Filip Moris, Niš
January 2010 — Sadašnjost

 • Služila je kao direktni pomoćnik direktora proizvodnje, podržavajući sve aspekte proizvodnje i kancelarijskog upravljanja.
 • Na osnovu stečenog poverenja pretpostavljenih, bavila se analizom i tumačenjem podataka, rukovodila svim pošiljkama, isporukama i narudžbinama materijala.
 • Poznata kao koordinator za sva odeljenja, uključujući kontrolu kvaliteta, računovodstvo i menadžment.
 • Radila na ublažavanju preopterećenja izvršnog rukovodstva, preuzimajući na sebe interakcije sa svim klijentima u ime kompanije, uključujući interakcije sa klijentima prisutnim u poslovnim prostorijama kompanije, interakciju putem e-pošte, telefona i faksa.
 • Koordinirala i zakazivala sve sastanke unutar kompanije, sastanke sa klijentima, intervjue i inspekcije.
 • Rešavala probleme za svako odeljenje kako bi osigurala neometan proces proizvodnje bez bitnijih zastoja i kašnjenja.
 • Radila na obezbeđivanju kvalitetne usluge i bavila se razrešavanjem svih problema prijavljenih od strane klijenata.

 

Poslovni sekretar/asistent u Forma Ideale, Kragujevac
January 2007 — January 2010

 • Podnosila izveštaje poslovođi i pomagala osoblju u prodavnici i kancelariji.
 • Obavljala niz administrativnih poslova od održavanja rasporeda proizvodnje do nabavke zaliha i angažovanja prodavaca.
 • Primenjivala veštine rešavanja problema radi razrešavanja problema i izazova sa kojima su se suočavali zaposleni, klijenti i menadžersko osoblje.
 • Usmeravala proces rada preuzimajući ulogu posrednika između svih odeljenja kroz organizovanje konferencijskih poziva, zakazivanje sastanaka, korespodenciju i ažuriranje kalendara.
 • Pružala podršku efikasnom proizvodnom sistemu u okruženju sa brzim tempom rada kroz preciznu obradu svih novih porudžbina, i delegiranje zadataka po potrebi za svaku narudžbinu.

 

Poslovni sekretar/asistent u AZZARO FINE SHIRTING, Knjaževac
January 2005 — January 2007

 • Služila kao pomoćnik svom administrativnom osoblju i dočekivala posetioce i klijente.
 • Upravljala telefonskim i elektronskim komunikacionim sistemima i održavala zalihe kancelarijskog materijala na zavidnom nivou pravovremenim i preciznim naručivanjem.
 • Smanjila troškove snabdevanja pravilnim upravljanjem zalihama, razmatranjem ponuda i kupovinom proizvoda po odgovarajućoj ceni.
 • Prepoznata po tome što odmah odgovara na upite kupaca.
Kopirano!

Primer odeljka sa veštinama u CV-ju: Istaknite svoje sposobnosti

Odgovornosti administrativnog asistenta mogu se značajno razlikovati u zavisnosti od radnog okruženja, ali trebalo bi da težite da impresionirate poslodavce fokusirajući se na kvalitete koje oni zaista žele u vašem CV-ju. Već smo pomenuli oblake reči. Oni su veoma vredni kada pokušavate da odlučite koje veštine ćete navesti. Takođe vam daju prednost u prolasku kroz sistem za praćenje prijava. Odeljak sa vašim veštinama treba da bude namenjen poslu koji tražite. Ne zaboravite, poslodavci će verovatno programirati sistem za praćenje prijava da traži ključne reči koje se takođe nalaze u njihovim oglasima za posao. Odaberite najrelevantnije veštine sa vaše glavne liste veština.

Razmislite o pomeranju ove sekcije prema gore, posebno ako vaš odeljak o iskustvu nije bogat. Prema veb-sajtu Careerbuilder, više od 40% regrutera voli da vidi skup veština na vrhu CV-ja. Pokušajte da ne ponavljate veštine koje ste već naveli u odeljku o iskustvu - nemate puno prostora, pa ga iskoristite u svoju korist dodajući nove informacije.

Uobičajene tvrde veštine

Tvrde veštine su merljive veštine koje su neophodne za vaš posao. Obično, to su stvari koje možete naučiti pohađajući kurs, kao što su knjigovodstvo, uređivanje ili obrada teksta.

Uobičajene meke veštine

Meke veštine često se nazivaju „ veštine u radu s ljudima“. Evo nekih primera mekih veština za administrativne asistente:

 • Komunikacija
 • Upravljanje vremenom
 • Organizacija
 • Planiranje.
Primer prilagodljivog odeljka sa veštinama
 • Administrativna podrška
 • Kontrola zaliha
 • Zakazivanje sastanaka i planiranje rasporeda
 • Planiranje događaja
 • Beleženje diktata
 • Uređivanje i lektura
Kopirano!

Primer odeljka o obrazovanju u CV-ju: Više od liste diploma

Odeljak o obrazovanju u CV-ju ima veću težinu za one koji započinju karijeru, ali bez obzira na to gde se nalazite, možete ga iskoristiti u svoju korist. Diploma srednje škole je vaša početna tačka u ovoj karijeri, ali možda ste pohađali kurseve koji vašu prijavu ističu u odnosu na druge.

Razmislite o pohađanju kursa da biste unapredili svoje veštine. Obrazovni centri nude mnoge stručne kurseve i sertifikate koji mogu obogatiti vaš CV.

Prilagodljivi primer obrazovanja

Poslovni sekretar/asistent, Akademija Oxford, Niš
September 2008 — July 2010

Poslovni administrator, Pravno-poslovna škola, Niš
September 2004 — May 2008

Kopirano!

Izbor ispravnog formata CV-ja i rasporeda biografije

Za administrativne asistente, jasna komunikacija je jedna od najvažnijih veština. Neprofesionalno formatiranje prikazuje poslodavcima loš primer vaše sposobnosti i ostavlja utisak da niste pogodni za posao. Pokušajte da odaberete format ili šablon CV-ja koji oponaša profesionalni ton potencijalnog poslodavca.

Sa kolekcijom šablona na CVapp.rs, ne morate biti dizajner ili ekspert za formatiranje da biste imali CV koji izgleda sjajno. Izaberite između mnogih dostupnih primera šablona CV-jeva. Razmislite o svojim jačim stranama i odaberite format CV-ja koji ih najbolje ističe. Zatim koristite alat za prilagođavanje svog šablona CV-ja.

Sastavite svoj CV za 15 minuta
Sastavite svoj CV za 15 minuta
Iskoristite profesionalne i u praksi proverene šablone koji strogo prate pravila pisanja CV-ja na koje poslodavci najviše obraćaju pažnju.
Kreiraj moj CV
4.2
Uredite ovaj CV
Podelite ovaj članak

Prelepi šabloni za CV spremni za upotrebu

Oduševite poslodavce i regrutere korišćenjem jednog od naših 18 elegantnih i profesionalno dizajniranih šablona CV-jeva.
4.5 od 5
na osnovu 212 recenzija na Trustpilot
Koristi ovaj šablonStokholm resume template
Stokholm
8.600.000+ korisnika je izabralo ovaj šablon
Koristi ovaj šablonNjujork resume template
Njujork
4.000.000+ korisnika je izabralo ovaj šablon
Koristi ovaj šablonBeč resume template
Beč
2.200.000+ korisnika je izabralo ovaj šablon
Koristi ovaj šablonSidnej resume template
Sidnej
1.900.000+ korisnika je izabralo ovaj šablon
Koristi ovaj šablonLondon resume template
London
3.700.000+ korisnika je izabralo ovaj šablon
Koristi ovaj šablonDablin resume template
Dablin
3.900.000+ korisnika je izabralo ovaj šablon
Koristi ovaj šablonMoskva resume template
Moskva
730.000+ korisnika je izabralo ovaj šablon
Koristi ovaj šablonAmsterdam resume template
Amsterdam
1.700.000+ korisnika je izabralo ovaj šablon
Koristi ovaj šablonMadrid resume template
Madrid
1.500.000+ korisnika je izabralo ovaj šablon
Koristi ovaj šablonSantijago resume template
Santijago
1.300.000+ korisnika je izabralo ovaj šablon
Koristi ovaj šablonSingapur resume template
Singapur
720.000+ korisnika je izabralo ovaj šablon
Koristi ovaj šablonOslo resume template
Oslo
580.000+ korisnika je izabralo ovaj šablon
Koristi ovaj šablonKejptaun resume template
Kejptaun
57.000+ korisnika je izabralo ovaj šablon
Koristi ovaj šablonPariz resume template
Pariz
550.000+ korisnika je izabralo ovaj šablon
Koristi ovaj šablonBerlin resume template
Berlin
1.500.000+ korisnika je izabralo ovaj šablon
Koristi ovaj šablonŽeneva resume template
Ženeva
33.000+ korisnika je izabralo ovaj šablon
Koristi ovaj šablonVankuver resume template
Vankuver
510.000+ korisnika je izabralo ovaj šablon
Koristi ovaj šablonTokio resume template
Tokio
350.000+ korisnika je izabralo ovaj šablon
Koristi ovaj šablonMilano resume template
Milano
930.000+ korisnika je izabralo ovaj šablon
Koristi ovaj šablonLisabon resume template
Lisabon
230.000+ korisnika je izabralo ovaj šablon
Koristi ovaj šablonBarselona resume template
Barselona
490.000+ korisnika je izabralo ovaj šablon
Koristi ovaj šablonKopenhagen resume template
Kopenhagen
100.000+ korisnika je izabralo ovaj šablon
Koristi ovaj šablonČikago resume template
Čikago
150.000+ korisnika je izabralo ovaj šablon
Koristi ovaj šablonRio resume template
Rio
200.000+ korisnika je izabralo ovaj šablon
Koristi ovaj šablonRim resume template
Rim
200.000+ korisnika je izabralo ovaj šablon
Koristi ovaj šablonBoston resume template
Boston
120.000+ korisnika je izabralo ovaj šablon
Koristi ovaj šablonkratka Rirekisho biografija resume template
kratka Rirekisho biografija
51.000+ korisnika je izabralo ovaj šablon
Koristi ovaj šablonShokumukeirekisho resume template
Shokumukeirekisho
3.300+ korisnika je izabralo ovaj šablon
Koristi ovaj šablonAtina resume template
Atina
110.000+ korisnika je izabralo ovaj šablon
Koristi ovaj šablonBrisel resume template
Brisel
68.000+ korisnika je izabralo ovaj šablon
Koristi ovaj šablonPrag resume template
Prag
18.000+ korisnika je izabralo ovaj šablon
Koristi ovaj šablonŠangaj resume template
Šangaj
29.000+ korisnika je izabralo ovaj šablon
Koristi ovaj šablonToronto resume template
Toronto
1.900.000+ korisnika je izabralo ovaj šablon
Ovaj vebsajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva i obavljanje analitike i marketinga. Korišćenjem našeg vebsajta, saglasni ste sa svim kolačićima u skladu sa našim Politika količića i Politika privatnosti.
Prihvatite kolačiće